Contact


Welcome bij Legal-DNA!
IT and Biotech Juristen

Wat zit er in ons DNA?

Professionele juridische dienstverlening.
Wij kunnen u adviseren omtrent alle juridische aspecten van kennistransfer en -valorisatie op het gebied van ICT, farma- en biotechnologie.

Onze expertise op deze gebieden is een keten van kennis betreffende aspecten van intellectueel eigendom, contracten-, ICT-, privacy-, Europees- en internationaal recht, alsmede subsidievoorwaarden relevant voor publiek-private samenwerkingen, R&D en valorisatie-activiteiten van onderzoeksorganisaties en ondernemingen werkzaam in de ICT, farma en biotech sector.

Samen meer dan 30 jaar aan ervaring.
Alexander en Carmen beschikken over brede juridische kennis in deze branches door hun jarenlange werkervaring, opgedaan als bedrijfsjurist in zowel de publieke als private sector.

Helder en praktisch advies.
Wij geven onze clienten begrijpelijk en praktisch advies waar zij daadwerkelijk mee aan de slag kunnen.

Dynamisch Netwerk van Adviseurs waarvan u gebruik kunt maken.
Onze dienstverlening gaat verder dan enkel juridisch advies. Wij beschikken over een netwerk van samenwerkende professionals die matchen met ons DNA. Door onze kennis te combineren met die uit ons netwerk, kunnen we u voorzien van een all-round ondersteuning.

Concurrerende tarieven.
Wij bieden goede dienstverlening voor een redelijke prijs. Door onze eigen kosten laag te houden, betalen onze klanten enkel voor de diensten die zij afnemen zonder onnodige overheadkosten.