Alexander
CarmenNeem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.De A en C in de Legal-DNA Sequentie
IT and Biotech Juristen

mr. Alexander J. de Jong

Alexander startte zijn carriere in 2000 als consultant bedrijfsjurist. Hierbij heeft hij gewerkt voor voor meer dan 250 bedrijven in the ICT- en Media sector. Daarna heeft hij zijn werkterrein uitgebreid met juridische aspecten van de medische- en biotechnologie bij zijn werkzaamheden voor de Technology Transfer Office (TTO) van het grootste en meest diverse Universitair Medisch Centrum van Nederland. Alexander heeft een passie voor ICT en excelleert in het combineren van zijn juridische kennis op het gebied van ICT met die van medische- en biotechnologie bij b.v. E-health, medical devices en serious games.

Alexander is lid van de Nederlandse Vereniging voor Technology Transfer Professionals (TTP), de pan-Europeese Vereniging voor Technology Transfer Professionals (ASTP-Proton), en de Licensing Executive Society (LES).


Carmen Correa, LL.M., RTTP

Carmen heeft meer dan 20 jaar internationale werkervaring. Ze heeft Latijns-Amerkaanse roots en heeft gewerkt in Zuid-Amerika, de VS en Europa. Carmen heeft 10 jaar van haar carriere gewijd aan technology transfer tussen de VS en Nederland, werkzaam bij Mount Sinai School of Medicine in New York, Erasmus MC in Rotterdam en tevens bij een spin-off bedrijf van laastgenoemd instituut. Ze heeft masters (LL.M.) behaald in de VS en Nederland, die haar - in combinatie met haar internationale ervaring en kennis van zakelijke cultuurverschillen - in staat stellen om juridische kwesties op een veelzijdige en praktische wijze te benaderen.

Carmen is lid van de Vereniging voor Technology Transfer Professionals (TTP), de pan-Europeese Vereniging voor Technology Transfer Professionals (ASTP-Proton) en de Licensing Executive Society (LES).